V pátek 14. února se uskutečnil již XIII. ročník tradičního turnaje družstev v kuželkách.

Celkem se v turnaji utkalo 10 soutěžních družstev, každé po pěti členech. V rámci soutěže se uskutečnilo celkem 12 soutěžních kol a po více než třech hodinách byla známá jména vítězů.

Nejlepším hráčem se stala paní Eva Zlesáková s celkovým počtem 208 bodů. Na 2. místě se umístil Karel Fučík s počtem 204 bodů a na 3. místě Miloslav Kinasz s celkovým počtem 200 bodů.

Nejlepším družstvem se stalo družstvo č. 1 ve složení: Marcela Sýkorová, Zlatuška Fučíková, Karel Fučík, Václav Pleštil a Zdeněk Šubr, kteří obhájili loňské vítězství.

2. místo patřilo družstvu č. 5 ve složení: Eva Zlesáková, Jindra Polcarová, Stanislava Pavlíčková, Věra Händlová a František Kučera.

Na 3. místě se umístilo družstvo č. 2 ve složení: Miloslav Kinasz, Jiřina Kinaszová, Marcela Choutková, Jaroslav Brunclík a Nina Prokophová.

4. místo patřilo družstvu č. 4 ve složení: Milada Barešová, Jaromír Červa,Eva Doleželová, Aleš Prokop a Vlastimil Tučka.

První tři družstva postupují ihned do Turnaje tří měst o pohár Kontaktu, který se uskuteční 24. 4. od 9 hodin v liberecké Home Credit Aréně.

Všem účastníkům turnaje gratulujeme. 🙂

 

VÝSLEDKY TURNAJE – jednotlivci

VÝSLEDKY TURNAJE – družstva